Menu

Onze behandelaars

Met hart voor úw gebit!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ook ons terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scrol naar beneden voor meer informatie over onze behandelaars.

cb56803e-bd9e-41f8-9667-4f07805a8560

Aisha
Bajwa

Eigenaar/Tandarts-Implantoloog

Untitled design (3)
Aisha Bajwa is de eigenaresse van Mondzorgkliniek Molenlanden en is in 2011 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde). Sindsdien heeft Aisha als algemeen practicus bij verschillende groepspraktijken gewerkt, waarbij zij ervaring opdeed in alle aspecten van tandheelkunde. In 2017 startte zij de postdoctorale opleiding ‘Orale implantologie & prothetiek’ aan Vrije Universiteit Amsterdam, ACTA, die zij in Augustus 2020 met succes heeft afgrond.
 
Aisha Bajwa is NVOI erkend Implantoloog en haar specialiteit is orale implantologie, dento-alveolaire chirurgie en Prothetische tandheelkunde. Hiernaast richt zij op restauratief en esthetische herstel van het gebit. Zij legt hierbij de nadruk op mondgezondheid, met name op de mechanica van het kauwstelsel..

 Lees meer..

 

Pascal is in juli 2019 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde). Hierna is hij meteen aan de slag gegaan als algemeen practicus in twee praktijken en heeft daar veel werkervaring kunnen opdoen.  Pascal werkt met plezier bij  Mondzorgkliniek Molenlanden. Dit is een kleinere praktijk dan waar hij voorheen heeft gewerkt, dit kleinschaligere spreekt hem meer aan; het is een stuk persoonlijker..

Lees meer…

 

Pascal

Pascal
Overbeek

Tandarts

Wasim
Abdulsalam

Tandarts voor endodontologie

IMG_6832

 

Wasim komt uit een familie van tandartsen en kaakchirurgen. Hij heeft zijn opleiding tandheelkunde in Egypte gevolgd. Naast zijn eigen praktijk, heeft hij de opleiding mondchirurgie gevolgd. Op de afdeling kaakchirurgie heeft hij  gezorgd voor studenten begeleiding bij anesthesie en extracties..

Lees meer…

In 2022 heeft Mahshid de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Arteveldehogeschool. Momenteel is zij werkzaam in twee algemene tandartspraktijken.
 
Mahshid

Mahsid Asadi

Mondhygieniste

Angela Breeve

Klinisch tandtechnicus

Angela

 

In 1996 kwam per toeval tandtechniek op mijn pad.
In 1997 ben ik gestart met de opleiding tot specialist prothese aan het IVT/DHTA en deze in 2001 afgerond.
Door bij verschillende Tandtechnische laboratoria te hebben gewerkt heb ik op prothese gebied veel ervaring opgedaan. Na jaren op het laboratorium te hebben gewerkt wilde ik mij verder ontwikkelen, ben ik in september 2022 ben ik gestart met de opleiding Klinische Prothese Technicus aan de DHTA en Radbout-UMC deze heb ik in Juni 2023 afgerond.

Lees meer..

807e83bd-c2fa-4eef-ada3-2a613c5ff72c