Menu

Onze behandelaars

Met hart voor úw gebit!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ook ons terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze behandelaars.

Aisha
Bajwa

Eigenaar/Tandarts-Implantoloog

Untitled design (3)

Aisha Bajwa is NVOI erkend Implantoloog en haar specialiteit is orale implantologie, chirugische  ingrepen ( o.a. verstandkiezen trekken), prothetische, restauratieve en esthetische behandelingen.

Naast haar eigen praktijk Mondzorgkliniek Molenlanden is zij werkzaam als Implantoloog  in Krimpen a/d Ijssel, Leerdam en Schiedam. Ze is een groot voorstander van bij- en nascholing. Aisha houdt van een efficiënte en rustige werksfeer waardoor een prettige tandarts-patiënt relatie ontstaat en er is altijd ruimte voor overleg.

 

Lees meer…

 

Pascal is in juli 2019 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde). Hierna is hij meteen aan de slag gegaan als algemeen practicus in twee praktijken en heeft daar veel werkervaring kunnen opdoen.  Pascal werkt met plezier bij  Mondzorgkliniek Molenlanden. Dit is een kleinere praktijk dan waar hij voorheen heeft gewerkt, dit kleinschaligere spreekt hem meer aan; het is een stuk persoonlijker..

Lees meer…

 

Pascal

Pascal
Overbeek

Tandarts

Wasim
Abdulsalam

Tandarts

IMG_6832

 

Wasim komt uit een familie van tandartsen en kaakchirurgen. Hij heeft zijn opleiding tandheelkunde in Egypte gevolgd. Naast zijn eigen praktijk, heeft hij de opleiding mondchirurgie gevolgd. Op de afdeling kaakchirurgie heeft hij  gezorgd voor studenten begeleiding bij anesthesie en extracties..

Lees meer…

Als afgestudeerde tandarts aan de Universiteit Gent leg ik graag mijn focus op de wensen van de patiënt. Samen met u stel ik graag een passend behandelplan op om deze vervolgens uit te voeren.  Ook stel ik angstige patiënten graag gerust..

Lees meer…

IMG-20220723-WA0016

Wenson Liu

Tandarts

Massih
Naimi

Tandarts
i.o. tot Paradontoloog

Massih Naimi

Ik ben in 2022 Juli afgestuurd aan de ACTA, universiteit van Amsterdam als tandarts. In Augustus 2022 ben ik begonnen met Postdoctorale opleiding in Gent tot Parodontoloog. Eén van de belangrijkste kenmerken van een goede zorgverlener is de innerlijke drijfveer naar kwaliteit..

Lees meer…

 

Wissal is BIG- geregistreerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Sinds 2019 is Wissal werkzaam als paro – preventie assistente. In juli 2021 heeft zij de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij in verschillende praktijken als Mondhygiëniste..

Lees meer..

Wissal

Wissal Saadi

Mondhygiëniste

Miranda
van Leeuwen

Protheticus

miranda-van-leeuwen

In 2002 is Miranda begonnen in de tandtechniek. In 2008 is zij afgestudeerd aan de IVT (Instituut vakopleiding Tandtechniek) als gespecialiseerde prothese technicus. Vervolgens heeft zij de vervolgopleiding voor het aanmeten van protheses in 2009 afgerond. Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd voor implantaat gedragen protheses..

Lees meer…