Menu

Onze behandelaars

Met hart voor úw gebit!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ook ons terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze behandelaars.

Aisha
Bajwa

Tandarts Implantoloog

Aisha_blur_20200917_122450-01

Aisha Bajwa is tandarts en NVOI erkend implantoloog. Haar specialisaties zijn: implantologische, prothetische, restauratieve en esthetische behandelingen. Zij legt hierbij de nadruk op mondgezondheid (met name op de mechanica van het kauwstelsel).

Aisha is een groot voorstander van bij- en nascholing. Zij houdt van een efficiënte en rustige werksfeer waardoor een prettige tandarts-patiënt relatie ontstaat en er ruimte is voor dialoog.

Lees meer…

Na haar VWO in Gorinchem en tandartsstudie aan de Radboud Universiteit Nijmegen, is Natascha in 2014 gaan werken bij een drietal tandartspraktijken in de regio, waaronder Mondzorgkliniek Molenlanden.

Sinds 2018 volgde zij een opleiding orthodontie voor tandartsen, waardoor zij beugelbehandelingen kan uitvoeren.

Lees meer…

Natasha_blur_DSC04439-02

Natascha
Molenaar

Tandarts
Orthodontist

Jimena
Fernández

Tandarts

MZKMti_profiel

Sinds mijn afstuderen in 2016 werk ik als algemene tandarts. Naast Mondzorgkliniek Molenlanden werk in ook in Rotterdam. Mijn ervaring en werkzaamheden bestaan uit vullingen, esthetische vullingen, paro-behandeling, wortelkanaalbehandelingen, prothese-, kroon- en brugwerk. Omdat ik geïnteresseerd ben in wortelkanaalbehandelingen heb ik september 2019 jaar een deeltijd master wortelkanaalbehandeling gevolgd.

Lees meer…

In 2010 kwam zij met haar man in Brandwijk wonen waar zij in 2013, door overname van tandartspraktijk P.C. Luijten, Mondzorg Graafstroom startte. De praktijk floreerde en er staat inmiddels een volwaardig tandheelkundig team. Zij voelde dat het eind 2020 tijd was om het stokje over te geven…

Lees meer…

Connie_blur_DSC04450 (1)-01

Connie
Gilissen

Tandarts

Carola
van Pelt

Mondhygiënist

Carola_blur_20200917_122557-01

Carola van Pelt werkt al ruim 28 jaar met veel plezier als mondhygiënist in verschillende praktijken in de regio.

Sinds 2018 werkt zij ook in onze gezellige, gemoedelijke dorpspraktijk in Brandwijk, waar persoonlijke aandacht centraal staat in een professioneel team.

Lees meer…

Edwin is eigenaar van tandtechnisch laboratorium Valk Tandtechniek: een allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in Zwijndrecht. Hij nam het bestaande bedrijf over na jaren zelf ervaring op te doen bij diverse praktijken. Zijn passie? Kroon- en brugwerk en prothesewerk.

Lees meer…

Edwin_blur_DSC04472 (1)-01

Edwin
Valk

Prothese
Specialist