Menu

Onze behandelaars

Met hart voor úw gebit!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ook ons terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze behandelaars.

Aisha
Bajwa

Eigenaar/Tandarts-Implantoloog

Untitled design (3)

Aisha Bajwa is tandarts en NVOI erkend implantoloog. Haar specialisaties zijn: implantologische, prothetische, restauratieve en esthetische behandelingen. Zij legt hierbij de nadruk op mondgezondheid (met name op de mechanica van het kauwstelsel).

Aisha is een groot voorstander van bij- en nascholing. Zij houdt van een efficiënte en rustige werksfeer waardoor een prettige tandarts-patiënt relatie ontstaat en er ruimte is voor dialoog.

Lees meer…

 

Pascal is in juli 2019 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde). Hierna is hij meteen aan de slag gegaan als algemeen practicus in twee praktijken en heeft daar veel werkervaring kunnen opdoen. Nu verheugt hij erop om in de praktijk Mondzorgkliniek Molenlanden aan het werk te gaan. Dit is een kleinere praktijk dan waar hij voorheen heeft gewerkt, dit kleinschaligere spreekt hem meer aan; het is een stuk persoonlijker. 

Lees meer…

 

Pascal

Pascal
Overbeek

Tandarts

Wasim
Abdulsalam

Tandarts

IMG_6832

 

Wasim is in Egypte afgestudeerd als Tandarts. Naast zijn eigen praktijk, heeft hij de opleiding mondchirurgie gevolgd. Op de afdeling kaakchirurgie heeft hij  gezorgd voor studenten begeleiding bij anesthesie en extracties..

Lees meer…

Wissal Saadi

Mondhygiëniste

Wissal

 

Wissal is BIG- geregistreerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Sinds 2019 is Wissal werkzaam als paro – preventie assistente. In juli 2021 heeft zij de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij in verschillende praktijken als Mondhygiëniste..

Lees meer..

Edwin is eigenaar van tandtechnisch laboratorium Valk Tandtechniek: een allround tandtechnisch laboratorium, gevestigd in Zwijndrecht. Hij nam het bestaande bedrijf over na jaren zelf ervaring op te doen bij diverse praktijken. Zijn passie? Kroon- en brugwerk en prothesewerk.

Lees meer…

Edwin_blur_DSC04472 (1)-01

Edwin
Valk

Prothese
Specialist

Marianne
Molenaar

Preventie
Assistente

Marianne

Ik ben in 2006 begonnen als tandartsassistente en in 2009 opgeleid tot orthodontie-assistente. In 2011 heb ik mijn diploma preventie-assistente behaald.

Ik motiveer patiënten graag om op de juiste manier hun mond te reinigen en verzorgen, zodat we gaatjes en tandvleesproblemen kunnen voorkomen.

Lees meer…