Menu

Onze behandelaars

Met hart voor úw gebit!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ook ons terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze behandelaars.

Aisha
Bajwa

Eigenaar/Tandarts-Implantoloog

Untitled design (3)

Aisha Bajwa is NVOI erkend Implantoloog en haar specialiteit is orale implantologie, chirugische  ingrepen ( o.a. verstandkiezen trekken), prothetische, restauratieve en esthetische behandelingen.

Naast haar eigen praktijk Mondzorgkliniek Molenlanden is zij werkzaam als Implantoloog  in Krimpen a/d Ijssel, Leerdam en Schiedam. Ze is een groot voorstander van bij- en nascholing. Aisha houdt van een efficiënte en rustige werksfeer waardoor een prettige tandarts-patiënt relatie ontstaat en er is altijd ruimte voor overleg.

 

Lees meer…

 

Pascal is in juli 2019 afgestudeerd aan de Vrije Universiteit Amsterdam aan de ACTA (Academisch Centrum voor Tandheelkunde). Hierna is hij meteen aan de slag gegaan als algemeen practicus in twee praktijken en heeft daar veel werkervaring kunnen opdoen. Nu verheugt hij erop om in de praktijk Mondzorgkliniek Molenlanden aan het werk te gaan. Dit is een kleinere praktijk dan waar hij voorheen heeft gewerkt, dit kleinschaligere spreekt hem meer aan; het is een stuk persoonlijker. 

Lees meer…

 

Pascal

Pascal
Overbeek

Tandarts

Wasim
Abdulsalam

Tandarts

IMG_6832

 

Wasim is in Egypte afgestudeerd als Tandarts. Naast zijn eigen praktijk, heeft hij de opleiding mondchirurgie gevolgd. Op de afdeling kaakchirurgie heeft hij  gezorgd voor studenten begeleiding bij anesthesie en extracties..

Lees meer…

Mijn naam is Massih, ik zit in mijn laatste fase van de opleiding en zal binnenkort afstuderen als tandarts. Eén van de belangrijkste kenmerken van een goede zorgverlener is de innerlijke drijfveer naar kwaliteit. Ik neem graag ruim de tijd..

Lees meer…

4. MZKM_icon_esthetisch

Massih
Naimi

Tandarts

Wissal Saadi

Mondhygiëniste

Wissal

 

Wissal is BIG- geregistreerd en staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister Mondhygiënisten.

Sinds 2019 is Wissal werkzaam als paro – preventie assistente. In juli 2021 heeft zij de opleiding Mondzorgkunde afgerond aan de Hogeschool Utrecht. Sindsdien heeft zij in verschillende praktijken als Mondhygiëniste..

Lees meer..

In 2002 is Miranda begonnen in de tandtechniek. In 2008 is zij afgestudeerd aan de IVT (Instituut vakopleiding Tandtechniek) als gespecialiseerde prothese technicus. Vervolgens heeft zij de vervolgopleiding voor het aanmeten van protheses in 2009 afgerond. Tevens heeft zij diverse cursussen gevolgd voor implantaat gedragen protheses..

Lees meer…

miranda-van-leeuwen

Miranda
van Leeuwen

Protheticus

Marianne
Molenaar

Preventie
Assistente

Marianne

Ik ben in 2006 begonnen als tandartsassistente en in 2009 opgeleid tot orthodontie-assistente. In 2011 heb ik mijn diploma preventie-assistente behaald.

Ik motiveer patiënten graag om op de juiste manier hun mond te reinigen en verzorgen, zodat we gaatjes en tandvleesproblemen kunnen voorkomen.

Lees meer…