Menu

Onze assistenten

Met hart voor de praktijk!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ons ook terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze assistenten.

Marianne
Molenaar

Preventie
Assistente

Marianne

Ik ben in 2006 begonnen als tandartsassistente en in 2009 opgeleid tot orthodontie-assistente. In 2011 heb ik mijn diploma preventie-assistente behaald.

Ik motiveer patiënten graag om op de juiste manier hun mond te reinigen en verzorgen, zodat we gaatjes en tandvleesproblemen kunnen voorkomen. Ik wil dit samen met de patiënt doen zodat de patiënt zelf ook echt de voordelen hiervan ondervindt. Ik ondersteun hen met veel plezier op weg naar een gezonde mond.

Ik als assistente in de tandartspraktijk. Eerst als stoelassistente en daarna als balieassistente. Als balieassistente ben ik het eerste aanspreekpunt voor patiënten en beheer ik onder meer de agenda.

Waar ik vrolijk van word? De band met de patiënten die op de praktijk komen, het bieden van een luisterend oor.

Karin_blur_DSC04458 (1)-01

Karin
de Jager

Balie
Assistente

Sabrine van
der Sloot

Assistente

Sabrine

Sabrine heeft haar opleiding MBO-4 tandarts assistente in 2003 afgerond in Etten-Leur. Sindsdien is zij werkzaam geweest in aantal praktijken. Zij heeft 2 jaar ‘break’ genomen om te focussen op haar gezin en 3 kinderen en is inmiddels weer terug op de werkvloer. Zij waardeert fijne werksfeer, lieve collega’s en vriendelijke patiënten bij Mondzorgkliniek Molenlanden.

‘Het leuke aan mijn beroep vind ik de afwisseling van de tandheelkundige behandelingen en dat je van een slecht gebit een mooie stralende glimlach kan maken!’ aldus Sabrine

In juli 2020 rondde ik mijn opleiding tot tandartsassistente af. Sindsdien werk ik bij Mondzorgkliniek Molenlanden. Het vak tandheelkunde en de omgang met mensen zijn voor mij de combinatie waardoor ik iedere dag weer vrolijk naar mijn werk ga. Ik hoor dan ook vaak dat ik erg gemotiveerd en vriendelijk ben.

Mijn favoriete quote? I was created to create beautiful smiles. Ik vind het namelijk het ontzettend leuk om mensen te helpen aan een mooie glimlach.

Sanne_blur_DSC04459 (1)-01

Sanne
van Rutten

Assistente

Jeanette
van Wijnen

Assistente

Jeanette_blur_DSC04447-02

Als inwoner van Brandwijk ken ik natuurlijk veel mensen die naar de praktijk komen. Daar kan ik erg van genieten. Als je me vraagt wat mijn leven kenmerkt, dan is het wel dat ik altijd mensen opzoek, waar ik ook werk.

Ik kwam op de praktijk als balie-assistente en ben daarna intern opgeleid tot stoel-assistent. Ik kreeg de kans om alles in de praktijk te leren en heb veel kennis opgedaan, waar ik nog altijd enthousiast over ben.

Heb lief en doe wat je wilt. Dat is voor mij de kern. Het werken als tandartsassistente aan de stoel kwam toevallig op mijn pad en ik vind het nog altijd leuk om te doen.

Ik werk graag in een gezellige en ontspannen sfeer. Als patiënten die tevreden de deur uitgaan, is het voor mij een leuke werkdag. Ik werkte voorheen op een andere praktijk en zie erg uit naar het werken in dit nieuwe team en deze regio.

Ina_blur_DSC04464 (1)-02

Ina
van den Berg

Assistente

Anne-Wil
van der Perk

Assistente

Anne wil1

Lorem ipsum…