Menu

Onze assistenten

Met hart voor de praktijk!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ons ook terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze assistenten.

Mahsid Asadi

Paro Preventie Assistente 

2. MZKM_icon_preventief

Lorem Ipsum..

Sabrine heeft haar opleiding MBO-4 tandarts assistente in 2003 afgerond in Etten-Leur. Sindsdien is zij werkzaam geweest in aantal praktijken. Zij heeft 2 jaar ‘break’ genomen om te focussen op haar gezin en 3 kinderen en is inmiddels weer terug op de werkvloer. Zij waardeert fijne werksfeer, lieve collega’s en vriendelijke patiënten bij Mondzorgkliniek Molenlanden.

‘Het leuke aan mijn beroep vind ik de afwisseling van de tandheelkundige behandelingen en dat je van een slecht gebit een mooie stralende glimlach kan maken!’ aldus Sabrine

Sabrine

Sabrine van
der Sloot

Preventie Assistente | Tandartsassistente

Ina
van den Berg

Back office manager |

Implantologie Assistente

Ina_blur_DSC04464 (1)-02

Heb lief en doe wat je wilt. Dat is voor mij de kern. Het werken als tandartsassistente aan de stoel kwam toevallig op mijn pad en ik vind het nog altijd leuk om te doen.

Ik ben inmiddels al jaren chirurgie assistente en ondersteun de behandelaar met het uitvoeren van  implantaat en andere chirurgische behandelingen.

Ik werk graag in een gezellige en ontspannen sfeer. Als patiënten die tevreden de deur uitgaan, is het voor mij een leuke werkdag. 

Sinds kort heb ik ook administratieve taken van backoffice tot zich genomen.

Zeg tandartsassistente en je zegt Tine. Assisteren is altijd mijn droom geweest, en toen ik 40 werd heb ik de stap genomen om als assistente te gaan werken. En wat een goeie keuze is dat geweest. Ik ga graag met mensen om, en vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen, zodat ze toch een behandeling aandurven. Samenwerken met een fantastisch team, dat is wat we met elkaar doen bij Mondzorg Kliniek Molenlanden. Assisteren is voor mij geen werken maar een hobby. Mijn Credo” het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”

DSC04441-01

Tine Houwelingen

Tandartsassistente

Anne-Wil
van der Perk

Tandartsassistente

Anne wil1

Lorem ipsum…

Als inwoner van Brandwijk ken ik natuurlijk veel mensen die naar de praktijk komen. Daar kan ik erg van genieten. Als je me vraagt wat mijn leven kenmerkt, dan is het wel dat ik altijd mensen opzoek, waar ik ook werk.

Ik kwam op de praktijk als balie-assistente en ben daarna intern opgeleid tot stoel-assistent. Ik kreeg de kans om alles in de praktijk te leren en heb veel kennis opgedaan, waar ik nog altijd enthousiast over ben.

Jeanette_blur_DSC04447-02

Jeanette
van Wijnen

Tandartsassistente

Ruth Mandasari

Tandartsassistente

Ruth-square

Sinds 2016 ben ik werkzaam als tandarts assistente. Ik ben in 2021 naar Nederland verhuisd. Ik ben super enthousiast bij MZK Molenlanden te werken. Deze praktijk beidt mij een leeromgeving en een ontspannen sfeer om mijn vak op een hoog niveau te ontwikkelen. Ik ben behulpzaam en heb aandacht voor patiënten.

Team van assistentes MZK Molenlanden