Menu

Onze assistenten

Met hart voor de praktijk!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ons ook terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scrol naar beneden voor meer informatie over onze assistenten.

Ik heb de opleiding MBO4 tandarts-assistente in 2003 afgerond. Ook de diploma’s voor ortho-en preventie-assistente heb ik in mn bezit.

Sinds Februari 2021 ben ik met veel plezier werkzaam in deze praktijk.

Mijn werkzaamheden zijn zeer divers: Preventie, het plaatsen van SureSmile aligners, assisteren bij implantologie en chirurgische behandelingen en het maken van scans t.b.v. kroon- en brug-werk.

Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag en vrijdag.

IMG_0101

Sabrine van
der Sloot

Preventie-en ortho assistente | tandartsassistente

Ina
van den Berg

Praktijk Manager

IMG_0114

Heb lief en doe wat je wilt. Dat is voor mij de kern. Het werken als tandartsassistente aan de stoel kwam toevallig op mijn pad en ik vind het nog altijd leuk om te doen.

Ik ben inmiddels al jaren chirurgie assistente en ondersteun de behandelaar met het uitvoeren van  implantaat en andere chirurgische behandelingen.

Ik werk graag in een gezellige en ontspannen sfeer. Als patiënten die tevreden de deur uitgaan, is het voor mij een leuke werkdag. 

Sinds kort heb ik ook administratieve taken van backoffice tot zich genomen.

Zeg tandartsassistente en je zegt Tine. Assisteren is altijd mijn droom geweest, en toen ik 40 werd heb ik de stap genomen om als assistente te gaan werken. En wat een goeie keuze is dat geweest. Ik ga graag met mensen om, en vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen, zodat ze toch een behandeling aandurven. Samenwerken met een fantastisch team, dat is wat we met elkaar doen bij Mondzorg Kliniek Molenlanden. Assisteren is voor mij geen werken maar een hobby. Mijn Credo” het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”

IMG_0118

Tine Houwelingen

Tandartsassistente

Anne-Wil
van der Perk

Tandartsassistente

Anne wil1

Sinds 2014 werk ik met veel plezier in deze praktijk. Ik ben begonnen met het assisteren aan de stoel en daarnaast een opleiding afgerond tot preventieassistente. Tegenwoordig ben ik veel te vinden aan de balie voor het maken van afspraken, het aannemen van de telefoon en andere administratieve werkzaamheden. 

Ik geniet van de gezellige sfeer in de praktijk, de afwisselende taken en het contact met de mensen!

Ik had nooit gedacht dat ik bij de tandarts zou gaan werken, het lijkt mij een heel erg interessant  beroep en ik heb onwijs veel zin om deze nieuwe uitdaging aan te gaan! 

Tammy de Jong

Tammy
de Jong

Junior Tandartsassistente

Ruth Mandasari

Tandartsassistente

Ruth-square

Sinds 2016 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Ik ben in 2021 naar Nederland verhuisd. Ik ben superenthousiast bij MZK Molenlanden te werken. Deze praktijk beidt mij een leeromgeving en een ontspannen sfeer om mijn vak op een hoog niveau te ontwikkelen. Ik ben behulpzaam en heb aandacht voor patiënten.

Team van assistentes MZK Molenlanden