Menu

Onze assistenten

Met hart voor de praktijk!

Mondzorgkliniek Molenlanden is meer dan een tandartspraktijk alleen. U kunt bij ons ook terecht voor mondhygiëne, implantaten, tandprothesen en esthetische behandelingen en voor orale chirurgie. Scroll naar beneden voor meer informatie over onze assistenten.

Heb lief en doe wat je wilt. Dat is voor mij de kern. Het werken als tandartsassistente aan de stoel kwam toevallig op mijn pad en ik vind het nog altijd leuk om te doen.

Ik werk graag in een gezellige en ontspannen sfeer. Als patiënten die tevreden de deur uitgaan, is het voor mij een leuke werkdag. Ik werkte voorheen op een andere praktijk en zie erg uit naar het werken in dit nieuwe team en deze regio.

Ina_blur_DSC04464 (1)-02

Ina
van den Berg

Assistente

Jeanette
van Wijnen

Assistente

Jeanette_blur_DSC04447-02

Als inwoner van Brandwijk ken ik natuurlijk veel mensen die naar de praktijk komen. Daar kan ik erg van genieten. Als je me vraagt wat mijn leven kenmerkt, dan is het wel dat ik altijd mensen opzoek, waar ik ook werk.

Ik kwam op de praktijk als balie-assistente en ben daarna intern opgeleid tot stoel-assistent. Ik kreeg de kans om alles in de praktijk te leren en heb veel kennis opgedaan, waar ik nog altijd enthousiast over ben.

Zeg tandartsassistente en je zegt Tine. Assisteren is altijd mijn droom geweest, en toen ik 40 werd heb ik de stap genomen om als assistente te gaan werken. En wat een goeie keuze is dat geweest. Ik ga graag met mensen om, en vind het fijn om mensen op hun gemak te stellen, zodat ze toch een behandeling aandurven. Samenwerken met een fantastisch team, dat is wat we met elkaar doen bij Mondzorg Kliniek Molenlanden. Assisteren is voor mij geen werken maar een hobby. Mijn Credo” het leven is een feest, maar je moet zelf de slingers ophangen”

DSC04441-01

Tine
van Houweling

Tandarts Assistente

Anne-Wil
van der Perk

Assistente

Anne wil1

Lorem ipsum…

Sabrine heeft haar opleiding MBO-4 tandarts assistente in 2003 afgerond in Etten-Leur. Sindsdien is zij werkzaam geweest in aantal praktijken. Zij heeft 2 jaar ‘break’ genomen om te focussen op haar gezin en 3 kinderen en is inmiddels weer terug op de werkvloer. Zij waardeert fijne werksfeer, lieve collega’s en vriendelijke patiënten bij Mondzorgkliniek Molenlanden.

‘Het leuke aan mijn beroep vind ik de afwisseling van de tandheelkundige behandelingen en dat je van een slecht gebit een mooie stralende glimlach kan maken!’ aldus Sabrine

Sabrine

Sabrine van
der Sloot

Assistente