Menu

Zonder angst naar de tandarts Wij hebben hart voor uw gebit!

Angst voor de tandarts komt vaak voor. Een kwart van de Nederlanders heeft er last van. Daarom besteden we bij Mondzorgkliniek Molenlanden extra aandacht aan mensen die angst hebben voor de tandarts.

Angst voor de tandarts ontstaat in veel gevallen door een onprettige ervaring of verhalen van andere mensen. De tandartstechnieken zijn in de loop der tijd zo verbeterd dat de behandelingen, mede door goede verdoving, vrijwel pijnloos zijn.

Blijf vooral niet zitten met uw angst

Het is belangrijk voor uw gezondheid om niet met uw angst te blijven zitten. Uw gebit heeft aandacht nodig. Als u uw gebit niet tijdig laat controleren kunnen de gevolgen groot zijn, waardoor u nog meer behandelingen nodig heeft. Zet dus de eerste stap naar een gezond en mooi gebit.

Wilt u de eerste stap zetten naar een mooi en gezond gebit? Neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar een behandelplan dat bij u past. Wij nemen de tijd voor u en maken goede afspraken. Het belangrijkst vinden we dat u zich prettig voelt in de situatie. Tijdens een consult bespreken we de mogelijkheden en proberen u zo goed mogelijk door de behandeling heen te helpen.

Soms is de angst voor de tandarts zo groot dat er paniek ontstaat. Bij Mondzorgkliniek Molenlanden is het mogelijk om in overleg met uw huisarts een kalmerend middel te krijgen voor de behandeling. Wij moeten dit wel van tevoren weten. Door de premedicatie merkt u minder van de behandeling. U ervaart hierdoor minder spanning. We hopen hiermee uw tandarts bezoek aangenamer te maken.