Menu
Marjoleine

Marjoleine de Hoog Preventie assistente

Ooit begonnen als gastvrouw in het restaurant, na het afronden van de hotelschool, werk ik nu als preventie, en orthodontie assistente! In de vrije uren ben ik ernaast de opleiding voor tandartsassistente gaan doen en werk nu al heel wat jaren met veel plezier in de tandheelkunde. Ik vind het leuk om patiënten voorlichting te geven over goede mondhygiëne, maar daarnaast mag ik tandsteen verwijderen, röntgenfoto’s maken en nog veel meer andere taken! 

“Ik ben een duizendpoot en vind heel veel dingen leuk om te doen, ben creatief, hou van uitgaan, lezen, lekker koken en vooral opeten! “

Het leukste aan mijn werk vind ik als ik mensen kan motiveren om net even dat extra beetje hun best te doen voor een goede mondhygiëne! Hierbij kan ik helpen door een goede en uitgebreide instructie te geven. Bij kinderen vind ik dat bijvoorbeeld heel erg leuk om te doen omdat we dit samen spelenderwijs en altijd met een grapje doen!