Menu
MZKMti_profiel

Lydia van Weenen Paro-preventie assistente

Lydia begon in 2001 als tandarts assistente. Al snel wilde zij zelf gaan behandelen. Zij heeft sindsdien een aantal opleidingen afgerond bij Edin in Maarn. Zij heeft haar diploma voor preventie assistente in 2012 behaald en in 2013 is zij opgeleid tot paro-preventie assistente.

Zij is heel gedreven en heeft een passie voor de vak, vooral met patiënten werken geeft haar veel voldoening. Ze heeft ook veel ervaring  met angstige patiënten en stelt ze graag op gemak.

‘Mijn functie in de praktijk is paro-preventieassistente en ik doe mijn werk al 18 jaar met plezier. Mijn werk bestaat uit het voorkomen van tandvleesproblemen en het behandelen van ontstekingen aan het tandvlees en kaakbot. Mijn doel is het behoud van tanden en kiezen en een schone en gezonde mond’.